Lastminute Denemarken


LastMinute-Denemarken.nl

LastMinute-Denemarken.nl is een initiatief van De Denemarken Vakantie Specialist in Nederland: Dansk Feriehus Bookingburo (www.dfb.nl). Dansk Feriehus Bookingburo is voor uw veiligheid aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Alle Last-Minutes voor een vakantie in Denemarken

Op LastMinute-Denemarken.nl staan alle last-minute aanbiedingen voor een vakantie in een vakantiehuis in Denemarken. De last-minute vakantiehuizen en vakantieparken op LastMinute-Denemarken.nl hebben allemaal een kortingsprijs. Het zijn geannuleerde vakantiehuizen die weer vrijgekomen zijn en nu voor een voordeliger tarief aangeboden worden. Zo viert u 'last-minute' en voordelig uw vakantie in Denemarken.

Particuliere vakantiehuizen en vakantieparken in Denemarken

De last-minute aanbiedingen op LastMinute-Denemarken.nl zijn particuliere vakantiehuizen en vakantiehuizen op vakantieparken in Denemarken. De last-minute aanbiedingen zijn allemaal voor de komende 4 weken.Als er geen last-minute aanbiedingen in Denemarken zijn die aan uw wensen voldoen, dan adviseren wij u ook altijd even op www.dfb.nl te kijken. Daar vindt u het complete aanbod aan beschikbare vakantiehuizen en vakantieparken in Denemarken voor de door u gewenste vertrekdatum. Ook op www.dfb.nl kunt u tot 2 werkdagen voor vertrek uw vakantie naar Denemarken boeken.

Hoe kunt u een last-minute naar Denemarken boeken?

Op LastMinute-Denemarken kunt u tot maar liefst 2 werkdagen voor vertrek naar Denemarken uw vakantie in een vakantiehuis of vakantiepark boeken. Heeft u vragen over één van de last-minute vakantiehuizen of vakantieparken, of wilt u uw vakantie liever telefonisch boeken? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met onze deskundige reserveringsafdeling. Zij vertellen u alles over een last-minute vakantie in een vakantiehuis of vakantiepark in Denemarken!

Extra kosten bij huur vakantiehuis in Denemarken

De prijs van het vakantiehuis of vakantiepark zoals genoemd op LastMinute-Denemarken.nl is de kortingsprijs van de last-minute aanbieding.

Verder betaalt u EUR 8 administratiekosten. Ter plaatse dient u het stroomverbruik te voldoen. Soms wordt ook waterverbruik en verwarmingskosten berekend. Dit staat op het huurcontract (ontvangt u na reservering) vermeld. Ook staat het meestal in de beschrijving van het vakantiehuis aangegeven. De eindschoonmaak mag u meestal zelf doen, maar u kunt in Denemarken ook een eindschoonmaak voor uw vakantiehuis bestellen. Wanneer u een vakantiehuis op een vakantiepark huurt, dan zijn de kosten voor stroomverbruik, waterverbruik en eindschoonmaak vaak wel inbegrepen. Dit kunt u nalezen in de beschrijving op internet.

Extra voordeel wanneer u boekt via LastMinute-Denemarken.nl

Wanneer u boekt via LastMinute-Denemarken.nl wordt uw reservering afgehandeld door Dansk Feriehus Bookingburo, De Denemarken Specialist in Nederland. Voor vragen over uw last-minute vakantiehuis of vakantiepark kunt u terecht bij onze deskundige reserveringsafdeling. En in geval van problemen ter plaatse in Denemarken, bemiddelt Dansk Feriehus Bookingburo voor u. U heeft dus altijd een Nederlands sprekende contactpersoon achter de hand. Dansk Feriehus Bookingburo is voor uw zekerheid aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden.